Termeni și condiții - undefined

Termeni și condiții

Termenii și condițiile generale pentru utilizarea site-urilor TEDxZorilor.com

Acest website (numit in continuare „Site” sau „TEDxZorilor”) este operat de Asociația Culturală Cărțile pe Față, cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Lunii, nr. 11/28, județ Cluj, România.

Asociația Culturală Cărțile pe Față a creat site-ul www.tedxzorilor.com pentru informarea clienților cu privire la serviciile oferite. Prin folosirea acestui Site se consideră că ați înțeles și sunteți de acord că respectați acești termeni și condiții (T&C). Dacă nu sunteți de acord cu oricare parte din acești T&C, nu folosiți acest Site și ieșiți imediat de pe orice pagină. Continuarea utilizării Site-ului constituie acordul dumneavoastră pentru toți acești termeni, condiții și înștiințări, precum și pentru modificările ulterioare ale acestora.

Politica de confidențialitate

1. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Asociației Culturale Cărțile pe Față, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet tedxzorilor.com.

2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți vizitator al TEDxZorilor, Asociația Culturală Cărțile pe Față va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / abonare la newsletter / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

Dacă sunteți client al TEDxZorilor, Asociația Culturală Cărțile pe Față prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Asociația Culturală Cărțile pe Față prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

Va puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul achizitiei biletului / abonarii la newsletter / alte activități pe site-ul www.tedxzorilor.com. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți sa ne trimiteți email la: contact@tedxzorilor.com.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Organizator de evenimente

Asociația Culturală Cărțile pe Față este organizatorul evenimentului (evenimentelor) în relația sa cu clienții promovați pe acest site.

Atunci când cumpărați un bilet sau vă înregistrați pentru orice eveniment (evenimente) organizat (organizate) de Asociația Culturală Cărțile pe Față acordați în mod expres consimțământul dumneavoastră deplin privind respectarea și conformarea cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate asociată cu Site-ul.

Asociația Culturală Cărțile pe Față își rezervă dreptul de a modifica Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate, inclusiv, dar fără a se limita la prețurile biletelor și taxele asociate cu utilizarea Site-ului la orice moment, fără înștiințare prealabilă. Termenii și condițiile cu amendamente sau modificări ulterioare vor fi postați pe acest Site. Ca urmare, vă rugăm să accesați acest Site din când în când și, mai ales, de fiecare dată înainte să folosiți și/sau să cumpărați de pe Site-ul nostru sau să folosiți oricare dintre serviciile noastre.

Prețurile biletelor, promoțiile și reducerile se pot schimba într-o perioadă de vânzări și pot să difere de la un eveniment la altul, după cum va determina Asociația Culturală Cărțile pe Față, exclusiv la discreția sa. Nu se vor acorda rambursări și nu se vor lua în considerare reclamații privind modificările prețurilor Biletelor, inclusiv, dar fără a se limita la prețuri promoționale, reduceri sau orice oferte speciale, cu excepția modului în care se specifică în acești Termeni și Condiții.

Biletele trebuie preluate în perioadele de timp stipulate pentru metoda de livrare aleasă de dumneavoastră. Se înțelege că nu se vor oferi rambursări în cazul în care nu vă prezentați sau în cazul în care biletele nu sunt ridicate. Orice încălcare a acestor Termeni și condiții poate să atragă invalidarea achiziției dumneavoastră și/sau, inclusiv, să aibă ca rezultat refuzarea accesului dumneavoastră la evenimentul respectiv.

La confirmarea comenzii dumneavoastră de Bilete, nu se va accepta nicio rambursare și/sau schimbare a Biletelor, în nicio situație, iar Biletele nu sunt transferabile, în afară de modul în care se menționează în acești Termeni și condiții și exclusiv la discreția Asociația Culturală Cărțile pe Față.

Asociația Culturală Cărțile pe Față poate accepta transferul unui bilet cumpărat către un nou participant nominalizat, cu condiția unei înștiințări scrise către noi, împreună cu detaliile de contact complete ale noului participant nominalizat de dumneavoastră, nu mai târziu de 14 zile lucrătoare înainte de începerea evenimentului. Este posibil să se aplice o taxă de administrare. Vă rugăm să contactați Asociația Culturală Cărțile pe Față pentru a obține asistență în acest sens.

Biletele sunt livrate în copie soft electronică, prin e-mail, la adresa de e-mail specificată de cumpărător. Pentru înregistrarea la eveniment la Locație poate fi acceptată o copie tipărită a biletului sau o copie electronică soft, care să conțină detaliat numărul de referință.

În afară de cazul în care se menționează expres în alt fel, înregistrarea, permisul de acces sau biletul dumneavoastră nu include taxa de transport, orice fel de reduceri sau cheltuieli de călătorie, iar Asociația Culturală Cărțile pe Față nu are nicio obligație să ramburseze astfel de costuri pe care le-ați putea suporta pentru a participa la oricare din evenimentele noastre. De asemenea, răspundeți de costurile cu cazarea dumneavoastră înainte, în timpul sau după perioada unui eveniment. La diferite momente, Asociația Culturală Cărțile pe Față poate încerca să negocieze taxe de transport sau de cazare mai bune pentru delegați și/sau participanții la evenimente și le vom pune la dispoziție pe Site-ul nostru. Însă nu există obligații și nu există garanții din partea Asociația Culturală Cărțile pe Față cu privire la obținerea unor astfel de reduceri sau prețuri preferențiale.

Termenii și condițiile nu exclud, ci doar suplimentează termenii și condițiile impuse de lege, de furnizorul Locației și/sau de alte terțe părți în legătură cu un eveniment, inclusiv, dar fără a se limita la autoritățile locale sau guvernamentale, pompieri, autoritățile medicale sau poliție. Asociația Culturală Cărțile pe Față nu deține controlul asupra întreținerii sau gestionării Locației. Asociația Culturală Cărțile pe Față și conducerea și angajații săi nu vor fi răspunzători pentru niciun deces, vătămare personală, pierdere sau daună cauzată în timpul prezenței în Locație și nici nu sunt răspunzători pentru plângeri, revendicări, rambursări sau schimburi, din niciun motiv, inclusiv, dar fără a se limita la cele privind Serviciile, Locația sau anularea sau amânarea Serviciilor.

De asemenea, rețineți că înregistrarea se poate face doar de către fiecare persoană care va participa la eveniment. De asemenea, ecusonul poate fi ridicat doar de persoana care va participa la eveniment.

Participanții sunt încurajați să vină mai devreme pentru a își asigura cele mai bune locuri, deoarece locurile sunt alocate pe baza principiului ”primul venit, primul servit”, în afară de cazul în care se specifică altfel de către Asociația Culturală Cărțile pe Față. Este posibil să punem la dispoziție instrumente de scris și hârtie pentru notițele dumneavoastră, însă participanții sunt încurajați să își aducă propriile instrumente în acest scop.

La discreția reprezentanților Asociației Culturale Cărțile pe Față sau a operatorilor Locației, persoanele întârziate pot să nu fie primite până la o pauză a evenimentului, pentru a respecta vorbitorul (vorbitorii) și ceilalți participanți.

Intrarea în Locație se va face conform termenilor și condițiilor de intrare ale Locației. Intrarea în Locație poate fi condiționată de restricții privind vârsta, specificate pe Site sau în publicitatea respectivă pentru eveniment (evenimente) și nu se vor face rambursări pe baza faptului că Deținătorul Biletului nu a avut cunoștință de astfel de restricții privind vârsta.

Asociația Culturală Cărțile pe Față poate să folosească imaginea sau asemănarea Deținătorului Biletului în orice afișare video în direct sau înregistrată, în orice poză sau material publicitar sau site.

Asociația Culturală Cărțile pe Față are dreptul să amâne, să anuleze, să întrerupă sau să oprească un eveniment din cauza unor situații adverse justificate precum condiții meteorologice, pandemie sau epidemie răspândită, situații periculoase sau de terorism, probleme nepreconizate cu locația, dacă un vorbitor nu poate participa din cauza unei urgențe medicale sau din orice alte cauze care depășesc controlul său rezonabil.

Asociația Culturală Cărțile pe Față va înștiința participanții cu privire la noile detalii ale evenimentului, care va fi organizat în decurs de 1 an de la evenimentul inițial.

Înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că, deși prezentarea vorbitorilor la un eveniment se face cu consimțământul Asociației Culturale Cărțile pe Față, Asociația Culturală Cărțile pe Față nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea sau caracterul adecvat al informațiilor furnizate la eveniment de oricare dintre vorbitori și că ideile acestora le aparțin și nu sunt neapărat susținute de Asociația Culturală Cărțile pe Față. De asemenea, Asociația Culturală Cărțile pe Față poate să adauge, să retragă sau să înlocuiască orice vorbitor/vorbitori și/sau să varieze programele pentru care s-a făcut publicitate, orele de servicii, aranjamentele privind locurile pe scaune și capacitatea locației, fără înștiințare prealabilă. Asociația Culturală Cărțile pe Față vă va înștiința în scris despre modificările făcute și nu veți avea dreptul la nicio cerere de rambursare a oricăror costuri, cheltuieli, pierderi sau daune sau răspunderi pe care le-ați putea suporta sau suferi ca urmare a anulărilor sau modificărilor sau schimbărilor. Asociația Culturală Cărțile pe Față nu va fi răspunzătoare pentru nicio întârziere și/sau nefurnizare a informațiilor actualizate și/sau a serviciilor din cauza faptului că nu ați furnizat o adresă de e-mail valabilă și detalii de contact exacte.

Asociația Culturală Cărțile pe Față nu acceptă și nu va tolera hărțuirea de niciun fel față de utilizatorii noștri și de participanții la evenimente în nicio formă și cerem ca toți participanții să se comporte în mod civilizat, profesionist și adecvat. Orice participant la oricare din evenimentele noastre, care nu respectă aceste reguli poate fi sancționat sau exclus de la eveniment, fără nicio rambursare, la discreția organizatorilor evenimentului. Voluntarii noștri de la Locație au fost instruiți să transmită imediat aceste incidente către coordonatorul locației, personalul de securitate sau Poliție, pentru ca aceștia să acționeze imediat acolo unde este necesar.

Înainte de eveniment și în timpul acestuia, în timpul cât se află la locație, Deținătorul Biletului este de acord să se supună oricăror percheziții rezonabile menite să identifice obiecte interzise, inclusiv, dar fără a se limita la arme, substanțe aflate sub control, periculoase și ilegale și dispozitive de înregistrare.

Asociația Culturală Cărțile pe Față își rezervă dreptul de a refuza primirea (inclusiv de a cere eliminarea de la locația unui eveniment) a unui Deținător de Bilet pentru orice comportament pe care îl consideră inacceptabil sau pentru încălcarea Termenilor și condițiilor.

Deținătorul Biletului își asumă în mod voluntar toate riscurile de securitate și pericolele incidente unui eveniment și unui loc public, care pot apărea înainte, în timpul sau după evenimentul efectiv sau prezența dumneavoastră la Locație, inclusiv orice deces, vătămare personală, pierdere, daună sau răspundere. Asociația Culturală Cărțile pe Față nu își asumă nicio răspundere și nicio responsabilitate pentru niciuna din cele de mai sus.

Această parte din Termeni și condiții se referă mai mult la situația nefericită în care un eveniment trebuie amânat, anulat sau înlocuit cu alt eveniment din orice motiv. Asociația Culturală Cărțile pe Față poate să anuleze un eveniment din orice motiv, printr-o înștiințare scrisă transmisă dumneavoastră. Dacă orice Servicii, mai precis evenimente, sunt amânate sau anulate de către Organizator, Asociația Culturală Cărțile pe Față va plasa în mass media și/sau pe acest Site o înștiințare oficială în acest sens. În situația improbabilă a anulării unui eveniment, Asociația Culturală Cărțile pe Față nu își asumă nicio responsabilitate pentru nicio pierdere sau daună rezultată în urma înlocuirii, modificării, anulării sau amânării unui eveniment. Asociația Culturală Cărțile pe Față nu își va asuma nicio răspundere în cazul în care un eveniment este anulat, reprogramat sau amânat din cauza unui eveniment de forță majoră (după cum este definit mai jos) sau a unei situații fortuite, a unei întâmplări neprevăzute sau a oricărui alt eveniment care face ca realizarea unui eveniment să nu fie practicabilă sau să fie imposibilă. În sensul acestei clauze, o situație fortuită va include, dar nu se va limita la: incendiu, grevă de muncă, pandemie, condiții meteorologice extreme sau alte urgențe. Dumneavoastră recunoașteți că nu veți avea dreptul și nu veți pretinde o rambursare, altfel decât cu respectarea strictă a acestor Termeni și condiții și a legii.

Asociația Culturală Cărțile pe Față nu va avea altă răspundere sau obligații pentru niciun alt cost, cheltuială, pierdere, daună sau răspundere care ar putea fi suportată sau suferită de cumpărător sau de Deținătorul Biletului ca urmare a anulării.

Pentru a evita orice îndoială, Asociația Culturală Cărțile pe Față nu acceptă să facă o rambursare ca urmare a întârzierii, participării sau retragerii dumneavoastră de la eveniment. De asemenea, dacă ați oprit un bilet suplimentar, dar deja ați cumpărat un bilet, nu sunteți eligibil/ă pentru o rambursare.

Dumneavoastră recunoașteți și sunteți de acord cu faptul că, deși vorbitorii și temele sunt confirmate la momentul publicării, circumstanțe care depășesc controlul Organizatorului pot necesita înlocuiri, modificări sau anulări ale anumitor vorbitori și/sau teme. Ca atare, Asociația Culturală Cărțile pe Față își rezervă dreptul de a modifica vorbitorii și/sau temele anunțate dacă este necesar, fără nicio răspundere față de dumneavoastră. Orice înlocuire sau modificare va fi actualizată pe pagina noastră de internet cât mai curând posibil.

Politica privind fișierele cookies

Aceasta pagina de internet folosește fișiere de tip cookie.

Cele mai multe navigatoare de internet sunt setate inițial să accepte automat cookie-uri. Utilizatorii își pot configura navigatorul pentru a respinge toate fișierele cookie sau pentru a alerta utilizatorul atunci când sunt trimise cookie-uri către dispozitiv.

Rețineți că, dacă ați optat pentru respingerea fișierelor cookie, aceasta ar putea împiedica anumite caracteristici sau servicii ale www.tedxzorilor.com să funcționeze corect și, ca urmare, experiența dumneavoastră pe site-ul nostru ar putea fi afectată.

Toate navigatoarele moderne oferă posibilitatea de a modifica setările de cookie-uri. De obicei, aceste setări se găsesc în secțiunile ”opțiuni” sau ”preferințe” ale setărilor navigatorului. Deoarece mijloacele anume prin care puteți face acest lucru diferă de la un navigator la altul, consultați meniul de ajutor al navigatorului dumneavoastră pentru a obține mai multe informații. Deoarece preferințele dumneavoastră de refuzare a cookie-urilor sunt și ele stocate într-un cookie în navigatorul dumneavoastră de site, rețineți și că, dacă ștergeți toate cookie-urile, folosiți un navigator nou sau cumpărați un alt calculator, va trebui să reînnoiți opțiunile dumneavoastră de refuzare.

Dacă nu vă deranjează cookie-urile și sunteți singura persoană care folosiți calculatorul, puteți stabili datele de expirare pentru stocarea istoricului dumneavoastră de navigare și a datelor de acces personal. Altfel, dacă partajați accesul la calculator cu alte persoane, puteți să setați navigatorul ca să ștergeți datele dumneavoastră de navigare de fiecare dată când închideți navigatorul.

Înțelegând clar modul în care funcționează cookie-urile și beneficiile pe care vi le aduc acestea, puteți lua măsurile de securitate necesare pentru a putea naviga cu încredere pe internet, o recomandare în acest sens fiind să vă asigurați că navigatorul dumneavoastră este întotdeauna la zi.

Ultima actualizare: aprilie 2020